Agrometeorológia
Floo jól mondja, egy rakás embert ismerek, aki akkor se enné meg a gombát, ha az élete múlna rajta. De én pl. a tojás szagától hányok sugárban, már elnézést, de szó szerint. Nem vagyunk egyformák, szerencsére. :-)
Lujó, én egy csomó kaját csak azóta eszem meg, mióta én fõzöm, hasonlóan elrontott ételek élményei miatt. A muterom fõzelékeit a mai napig nem enném meg, mert rettenetesek, mind csak rántásízû vacak, holott a fõzelék lényege a zöldség, amibõl készül. :-) A menzán, óvodában ezeket nyilvánvaló anyagi okokból csinálták olyan rántásos rettenetté. Az elsõ férjem anyja pl a zöldbabfõzeléket úgy fõzi, hogy fele zöldbab, fele krumpli, na most akkor döntsük már el, hogy zbfõzelék, vagy krumplifõzelék, amit csinált. :-))) Szóval sokan szerintem eleve azért nem szeretnek egyes kajákat, mert nem kaptak belõle jót abban az idõben, amikor kialakult az ízpreferenciájuk.
Lujó, én egy csomó kaját csak azóta eszem meg, mióta én fõzöm, hasonlóan elrontott ételek élményei miatt. A muterom fõzelékeit a mai napig nem enném meg, mert rettenetesek, mind csak rántásízû vacak, holott a fõzelék lényege a zöldség, amibõl készül. :-) A menzán, óvodában ezeket nyilvánvaló anyagi okokból csinálták olyan rántásos rettenetté. Az elsõ férjem anyja pl a zöldbabfõzeléket úgy fõzi, hogy fele zöldbab, fele krumpli, na most akkor döntsük már el, hogy zbfõzelék, vagy krumplifõzelék, amit csinált. :-))) Szóval sokan szerintem eleve azért nem szeretnek egyes kajákat, mert nem kaptak belõle jót abban az idõben, amikor kialakult az ízpreferenciájuk.