Sziasztok.

A segítségeteket szeretném kérni, egy burgonya beazonosításához.
Mamám két éve a piacon ültetni való krumplit keresett, majd egy hölgy az alábbi sárga héjút kezdte el neki nagyon dicsérni. Link Mamám úgy volt vele, hogy egy próbát megér. Vett is belõle egy 5 kg-ot.
2011-ben tehát elültettük és olyannyira megnyerte a tetszésünket, ha én nem gondolok a jövõre, akkor már lehet nem is írnám ezt a hozzászólást. 2012-re elraktam egy 10 kilóval, majd ismét gondolva a jövõre, nagyjából most 20 kiló van. Krumplipürének olyan jó, hogy még ízesítésnek sem kell bele tejföl, vaj. Ha nem kóstolom meg, el sem hiszem, hogy létezik ilyen.
Teljesen olyan az íze, mint a többi fajta megízesítve, de ahogy mondom ezt nem kell.
Sült krumplinak is valami eszméletlen. Én most annyira nagy becsben tartom ezt a fajtát, hogy jövõre már 40 kg-ot szeretnék belõle vetni, majd idõvel csak ebbõl ültetni. Gondolom így kép alapján képtelenség beazonosítani, de talán lehetne szûkíteni a lehetõségeket.

Csak nehogy úgy járjak mint Floo-ék, hogy egy fantázianevet kelljen neki adnom. nevet