Agrometeorológia
"fóliás paradicsom" alatt mire gondolsz? Vannak ugye a tálcás-fóliázott paradicsomok, az szerintem nem magyar.Valami védõgázas hókuszpókkal van tartósítva, szinte leblokkolja a bogyó éredését.
A piacon, és a zöldségesnél vannak szép piros-bordós, és fürtös paradicsomok, igaz oda van írva, csak fürtben kapható, nehogy valaki lebogyózza a legjavát.
Az igazi paradicsomnak meleg és napfény kell, és tudjon "lélegezni" attól van az a sajátos zöldlevél illata, és zamata, mint a kertedben is van.
A leszedett érett parit még lehet pár napig is hagyni, kicsit utóérõ fajta.
A piacon, és a zöldségesnél vannak szép piros-bordós, és fürtös paradicsomok, igaz oda van írva, csak fürtben kapható, nehogy valaki lebogyózza a legjavát.
Az igazi paradicsomnak meleg és napfény kell, és tudjon "lélegezni" attól van az a sajátos zöldlevél illata, és zamata, mint a kertedben is van.
A leszedett érett parit még lehet pár napig is hagyni, kicsit utóérõ fajta.