Agrometeorológia
Hát igen, apjuktól örökölték és finomították ki a borokat. Csak hát ne lenne olyan drága menü a bor, kezd kereskedelmi nívós magyar termék lenni, tudom rengeteg befektetés,ápolás, pincészet kialakítása jár vele, de mégis...
Tájjelegû borunk itt a Kövidinka, és Kadarka, egy két termelõ foglalkozik vele. Esetleg felfutóban telepítik Soltvadkert- Halas környékén. Igazi "homoki" borok, visszafogott 11-12 Maligant fokkal. Visszavonulóban vannak viszont a tömegbornak számító Rizling,Kékfrankos, Sárfehér fajták.
Tájjelegû borunk itt a Kövidinka, és Kadarka, egy két termelõ foglalkozik vele. Esetleg felfutóban telepítik Soltvadkert- Halas környékén. Igazi "homoki" borok, visszafogott 11-12 Maligant fokkal. Visszavonulóban vannak viszont a tömegbornak számító Rizling,Kékfrankos, Sárfehér fajták.
![laza](/img/sprite/smiley/laza.gif)