Agrometeorológia
A mucsu egy alapjában véve téli alma, zöldes-sárgás kissé viaszos de kemény alma,azért is télálló.(új fajta, japán-kínai kb.2000 tõl van forgalomban)
Szerintem akkor az Golden lehet, apró pöttyözött héjjal,kerekvállas aránylag puha húsú édeskés, de ez is inkább szeptemberben érik.Rokona a Golden delicses, az inkább bordó, hegyesedõ talpú zamatos alma, decemberig friss,mint a Golden, de utána gyorsan szárad, ráncosodik.
Persze vannak sok nyári-nyárutón érõ fajták, lehet hogy egy különleges egyedi fajta lehet, vigyázz rá! Kép esetleg?
Szerintem akkor az Golden lehet, apró pöttyözött héjjal,kerekvállas aránylag puha húsú édeskés, de ez is inkább szeptemberben érik.Rokona a Golden delicses, az inkább bordó, hegyesedõ talpú zamatos alma, decemberig friss,mint a Golden, de utána gyorsan szárad, ráncosodik.
Persze vannak sok nyári-nyárutón érõ fajták, lehet hogy egy különleges egyedi fajta lehet, vigyázz rá! Kép esetleg?