Agrometeorológia
Áthelyezve innen: Bioszféra (#33326 - 2014-08-14 12:31:1
Gyakorlott kertész kollegák véleményét kérem
Még a nyár elején kaptam vegyesen 25 paprika és paradicsom palántát. Szépen megfogantak, jól érzik magukat, bõséges termést hoztak. A tenyérnyi nagy paprikákat már szedem, egészséges jó húsuk van és még további sok kisebb ill. kezdemény van a bokrokon :-)
A paradicsommal van gondom: azokból is sok van (tövenként 8-10 is akad) és már jó közepes almányi méretûek de nem pirosodnak. Ha zölden szedem le, csak savanyúságnak lesznek jók vagy lehet esély rá hogy szedés után még megpirosodnak a kamrában? Vagy várjak még a szedéssel?
Olyan szépek (kevesebbet és silányabbat vártam) ezért örömömben csináltam róluk 12 képet is de azért csak négyet emeltem ki mutatóba: Link
Bubu: GRAT, nagyon jó képek
Jó napot jó kedvet Bioszféra/Metnet :-)
Gyakorlott kertész kollegák véleményét kérem
Még a nyár elején kaptam vegyesen 25 paprika és paradicsom palántát. Szépen megfogantak, jól érzik magukat, bõséges termést hoztak. A tenyérnyi nagy paprikákat már szedem, egészséges jó húsuk van és még további sok kisebb ill. kezdemény van a bokrokon :-)
A paradicsommal van gondom: azokból is sok van (tövenként 8-10 is akad) és már jó közepes almányi méretûek de nem pirosodnak. Ha zölden szedem le, csak savanyúságnak lesznek jók vagy lehet esély rá hogy szedés után még megpirosodnak a kamrában? Vagy várjak még a szedéssel?
Olyan szépek (kevesebbet és silányabbat vártam) ezért örömömben csináltam róluk 12 képet is de azért csak négyet emeltem ki mutatóba: Link
Bubu: GRAT, nagyon jó képek
Jó napot jó kedvet Bioszféra/Metnet :-)