Agrometeorológia
Esetleg a szél által szállított porral + esõvel jöhetett. A 3 km sok ahhoz, hogy az elsodort vegyszercseppek közvetlenül okozzák a lombvesztést. Valami más lehet a probléma. Biztosan nem baktérium, vagy gomba okozta gutaütés, és nem is monilija, mindhárom esetben a fán hervad el a levél és olyankor a fának is annyi. Én mégis csak valamilyen vegyszerre tippelek a közvetlen környékrõl. Még az jutott eszembe, hogy az õszibaracknál a réztartalmú vegyszerek (pl. Bordói lé) perzselést és lombvesztést okoznak. Nem tudom, hogy a kajszi mennyire érzékeny a rézre? A kajszinak sem tehet túl jót.
Az amalgerolt nyugodtan használhatod, nem mérgezõ, semminek sem árt és mindennek hasznos. Nagyüzemek is használják, olyankor is, amikor valami elsodort vegyszer megkínoz valamit.
Az amalgerolt nyugodtan használhatod, nem mérgezõ, semminek sem árt és mindennek hasznos. Nagyüzemek is használják, olyankor is, amikor valami elsodort vegyszer megkínoz valamit.