Agrometeorológia
Sziasztok.
Rengeteg videó van fent a neten, de nagyjából ez alapján készítettem el. Link
Kifõzésnél amúgy tök mindegy hogy szárított vagy friss zöld a levél. Hozzávetõlegesen 2-3 nagy marokkal szedtem leveleket és utána úgy, hogy a víz teljesen ellepje. Legalább két órán keresztül forraltam, utána már csak az emberre van bízva, hogy meddig fõzi, sûríti koncentrátumot. Fél évig eláll a hûtõben.
Elõször nagyon furcsa volt az aromája, de egy hét után azt mondom, megkedveltem. Ma kamillateával próbáltam ki és nagyon finom lett.
Rengeteg videó van fent a neten, de nagyjából ez alapján készítettem el. Link
Kifõzésnél amúgy tök mindegy hogy szárított vagy friss zöld a levél. Hozzávetõlegesen 2-3 nagy marokkal szedtem leveleket és utána úgy, hogy a víz teljesen ellepje. Legalább két órán keresztül forraltam, utána már csak az emberre van bízva, hogy meddig fõzi, sûríti koncentrátumot. Fél évig eláll a hûtõben.
Elõször nagyon furcsa volt az aromája, de egy hét után azt mondom, megkedveltem. Ma kamillateával próbáltam ki és nagyon finom lett.