Agrometeorológia
Köszi. Egyébként én nagyon szeretek metszeni, szerintem az egyik legjobb dolog a kertészkedésen belül. Az almára valahogy külön szoktam figyelni, lehet azért, mert azzal kezdtem a metszési "pályafutásom", na azt sokan nézegették is, de igazából csak szellõsre hagyom, meg nem hagyom felfelé törni, mert már így is nagyon öreg lehet, meg repedezett a törzse (amolyan emeletesre metszem). Tavaly eszméletlen jó almák termettek rajta (valószínûleg golden), még csak rézzel sem fújtam le
. Nyilván almamolyos lett, mert egyéb vegyszert pláne nem akartam, de hát hadd tanulják a gyerekek, hogy nem minden hibátlan...
Idén nem várok tõle sokat, mert eddig mindig úgy termett, hogy 1 év szinte semmi, 1 év rengeteg (korlátozni is kellett rendesen)
Na a sárgabarinál, meg a meggynél tavaly elindult valami gomba, azt lefújtam csippentés után azért bordóilével, vagy dithane-val, és rendbe is jött, de a környékén gyantás a fa. Tényleg azt hagyhatom?

Idén nem várok tõle sokat, mert eddig mindig úgy termett, hogy 1 év szinte semmi, 1 év rengeteg (korlátozni is kellett rendesen)
Na a sárgabarinál, meg a meggynél tavaly elindult valami gomba, azt lefújtam csippentés után azért bordóilével, vagy dithane-val, és rendbe is jött, de a környékén gyantás a fa. Tényleg azt hagyhatom?