Szép estét!
Igen, az etilén érésgyorsító hatású. Az öregedésért-érésért felelõs növényi hormon.
Az almatermésûek jelentõs mennyiséget bocsájtanak ki, ezért gyorsítják a megromlást, de hasznos is lehet mert bizonyos gyümülcsök, zöldségek utóérését segítik. Link
Egyébként az oxigénkoncentráció csökkentésével tovább növelhetõ a tárolási idõ. Erre szolgálnak a legkorszerûbbnek számító ULO (ultra low oxigen) tárolók is, ahol a hõmérséklet és a páratartalom mellett a légtér CO2-koncentrációját növelik, az oxigénét csökkentik.

Más: helyzetjelentés a kertbõl: szépen fejlõdik-érik a paradicsom (Kecskeméti jubileum) a szabadföldön: Link A paprika is belehúzott: Kaliforniai wonder (sárgára érõ): Link Albaregia: Link Rekord, csípõs: Link Fûszer: Link
A fóliában a folytonnövõ típusú Brill: Link Link és a Lugas paradicsom: Link
Földimogyoró: Link Érik a nálunk "Boldogasszony" szilvának mondott fajta: Link valamint a "szentAnnai" szilva már érett: Link
A végére virágok: Link