Agrometeorológia
Én is paprikás kezdő ember vagyok. Bellone még nem válaszolt, de pár tippet adhatok.
Elutazás előtti napon a tálcára tett paprikákat itasd fel alaposan. A lyukakon keresztül ez 3 óra biztosan meglesz. Utána töltsd fel a tálcát vízzel, felülre meg egy kipárolgás gátló alufóliás takarást gondoltam. Az újságpapír nem jó, eleve nedv szívó. Az alufóliát aztán átlyuggatod egy hurkapálcával 4-6 helyen, hogy azért a - szerintem nagy gyökérzet - kapjon levegőt is, nem pálljon be.
Nem tudom milyen a terasz, fedett, vagy részben nyitott. Azért szélvédett hely a jó, nehogy az esetleges pesti "down burstok" kárt tegyenek.
Nagyon erősek, szépek a papik!
Elutazás előtti napon a tálcára tett paprikákat itasd fel alaposan. A lyukakon keresztül ez 3 óra biztosan meglesz. Utána töltsd fel a tálcát vízzel, felülre meg egy kipárolgás gátló alufóliás takarást gondoltam. Az újságpapír nem jó, eleve nedv szívó. Az alufóliát aztán átlyuggatod egy hurkapálcával 4-6 helyen, hogy azért a - szerintem nagy gyökérzet - kapjon levegőt is, nem pálljon be.
Nem tudom milyen a terasz, fedett, vagy részben nyitott. Azért szélvédett hely a jó, nehogy az esetleges pesti "down burstok" kárt tegyenek.

Nagyon erősek, szépek a papik!
