Agrometeorológia
Köszönöm a tanácsot, megy a feldarabolás. Régen, és most is a húsos(pritamin-kápia) paprikákat csak darabolva veszik át a felvásárlók is. 

Kezdődött a cilli paprika szezon. A Habanerók közül a piros,sárga, és a csokoládé színű tetszik ízre is.
Szárazon felfűzve;
Link
Anyósom szerint ha felaprózva teszem el kis üvegben, sózzam be előtte;
Link
Azért én tovább vittem az eltevést, a lemetélt paprikákat lapos jénai tálban betettem a mikróba, 40% / 2 percre, hogy fertőtlenítsem a üvegbe rakás előtt, ( a homály nem víz, csak a címke ragasztója ss), majd melegen kupakoltam, mint egy dunsztot. Majd kihűlés után megy a fagyasztóba.
Link
Szárazon felfűzve;
Link
Anyósom szerint ha felaprózva teszem el kis üvegben, sózzam be előtte;
Link
Azért én tovább vittem az eltevést, a lemetélt paprikákat lapos jénai tálban betettem a mikróba, 40% / 2 percre, hogy fertőtlenítsem a üvegbe rakás előtt, ( a homály nem víz, csak a címke ragasztója ss), majd melegen kupakoltam, mint egy dunsztot. Majd kihűlés után megy a fagyasztóba.
Link
