Agrometeorológia
Hát én az illúzióját is elkerülöm. Mé' nem jó a sima krumpli???
Gyerekkoromban, amíg muszáj volt, mert különben megvertek, addig összesen ettem meg annyi húst kb., mint ma egy átlagember 2 hónap alatt. Amint lehetõségem nyílt rá, hogy ne más döntse el, mit eszem és mit nem, azonnal "letettem" a húst, olyan szinten utáltam világ életemben. Megfõzök bármit, az uram szerint igen jól is csinálom, de megenni soha. Inkább egy darab fakéreg.
Gyerekkoromban, amíg muszáj volt, mert különben megvertek, addig összesen ettem meg annyi húst kb., mint ma egy átlagember 2 hónap alatt. Amint lehetõségem nyílt rá, hogy ne más döntse el, mit eszem és mit nem, azonnal "letettem" a húst, olyan szinten utáltam világ életemben. Megfõzök bármit, az uram szerint igen jól is csinálom, de megenni soha. Inkább egy darab fakéreg.
A szükség törvényt bont..ahol nincs hús, legalább az illúziója legyen meg.
Az árvízkor a Tiszába beledöglött lovat alant partra húzták, majd osztoztak rajta, s ez még nem is számított extrém eseménynek.
Az árvízkor a Tiszába beledöglött lovat alant partra húzták, majd osztoztak rajta, s ez még nem is számított extrém eseménynek.
pfúj ez iszonyú undorító
na, ha fogyókúrázni akarok, majd vacsora helyett megkeresem ezt a bejegyzést...
na, ha fogyókúrázni akarok, majd vacsora helyett megkeresem ezt a bejegyzést...
Egy hazánkbéli népcsoport a paprikás krumplit disznóbélbe töltve kolbász gyanánt fogyasztja azt...
Soha életemben nem ettem felvágottat... Amíg hagymából nem készül sonka, addig kihagyom. :-)
Hm, tudod, 21 éve nem eszem állatokat. :-) Másból meg ritkán készül sonka. :-))))
A füge sonkával is állítólag isteni!
Bussay dokinál voltak pár napja ismerõsök, és amikor a vacsira került a sor, borász barátunk elõadta, hogy most a sonkához nem uborka, paprika vagy káposzta lesz hanem füge, elég fancsali képeket vágtak a vendégek.
Aztán amikor megkóstolták, teljesen készek voltak tõle, azóta is ott fekszenek elájulva az asztal alatt....és nem a Bussay borától
Szóval nagyon jól megy hozzá.
Bussay dokinál voltak pár napja ismerõsök, és amikor a vacsira került a sor, borász barátunk elõadta, hogy most a sonkához nem uborka, paprika vagy káposzta lesz hanem füge, elég fancsali képeket vágtak a vendégek.
Aztán amikor megkóstolták, teljesen készek voltak tõle, azóta is ott fekszenek elájulva az asztal alatt....és nem a Bussay borától
Szóval nagyon jól megy hozzá.
Ma a sajtó képviselõje látogatott meg bennünket egy agrárszaklaptól, a munkásságunkról készül egy cikk!
Szüret nálam Link Link Link
Útközben egy szép káki Link Link és egy jó nagy banánfa Link
Kákiültetvény Fityeházon Link Link , a gyümölcs Link Link
A fotós masinája és a fotók tárgya Link
Fügekivi Csörnyeföldön Link
Kivi, füge és szõlõ Link Link
Bussay doktor kutyája, kicsit szomorú volt, hogy lassan vége a szõlõszezonnak Link , de meghajolt a mai szüret elõtt Link , ugyanis a mai szüretkor a Furmint és a Hárslevelû 20 cukorfokos lett, ami az idei szezonban kisebbfajta csoda.
Kákiültetvényt látogattunk Lentiszombathelyen Link Link
Fotós munkában Link
Finom sültalmát is kaptunk Link
Másik kisebb kákiültetvény alulról Link és felülrõl Link Link
Ezt látják a kákiszemek Link
Õszi színek Link Link
Szüret nálam Link Link Link
Útközben egy szép káki Link Link és egy jó nagy banánfa Link
Kákiültetvény Fityeházon Link Link , a gyümölcs Link Link
A fotós masinája és a fotók tárgya Link
Fügekivi Csörnyeföldön Link
Kivi, füge és szõlõ Link Link
Bussay doktor kutyája, kicsit szomorú volt, hogy lassan vége a szõlõszezonnak Link , de meghajolt a mai szüret elõtt Link , ugyanis a mai szüretkor a Furmint és a Hárslevelû 20 cukorfokos lett, ami az idei szezonban kisebbfajta csoda.
Kákiültetvényt látogattunk Lentiszombathelyen Link Link
Fotós munkában Link
Finom sültalmát is kaptunk Link
Másik kisebb kákiültetvény alulról Link és felülrõl Link Link
Ezt látják a kákiszemek Link
Õszi színek Link Link